2 a - Tõlgi

Põhiseaduslikust kriisist

Eesti Vabariik on jõudnud oma ajaloo sügavaimasse kriisi.


Eesti Vabariigi Põhiseaduse suhtes elementaarseimagi lugupidamise minetanud valitsejad on kehtestanud riigis sisuliselt tervishoiuterrori.

Inimeste tegelikult sunniviisine kaasamine farmatseutilistesse eksperimentidesse, liikumis- ja sõnavabaduse piiramine on vaid mõned näited mis välistavad võimaluse kõnelda Eestist, kui vabast ja sõltumatust riigist.

Näilise legitiimsusega võimu haaranud valitsus on loovutanud sisulise riigijuhtimise rahvusvaheliste suurettevõtete huve esindadvatele "nõukodadele" ja "ekspertidele", kelle vastuolulise tegevuse tulemuseks on tänane heidutatud ja lõhestatud ühiskond.

Tervisekaitse paatose varjus süveneb ühiskonnas nii vaimne, kui aineline laostumine, vastandumine ning sellest tulenev vihkamine. Ükski meie esivanemate maad anastanud vallutaja ei ole suutnud seda, mida on põhjustanud end täna Eesti Vabariigi valitsuseks nimetava hunta kehtestatud sedusevälised otsused- suitsiidid, vaktsiinisurmad ning irratsionaalselt käituv elanikkond.

Ravimitootjate majandushuve kaitstes on seaduseväliselt võimu teostav hunta ohverdamas Eesti ühiskonna kõige kaitsetumad- lapsed, keda survestab ähvarduste kaudu võtma vastu neile meditsiiniliselt ebavajalikke kemikaale. Sisuliselt on tegemist laste riigistamisega!

Iga kodanik või institusioon saab säilitada oma seaduslikud volitused ja õigused hetkeni, mil ta väljub kehtestatud ja üldeetilisest õigusruumist. Nii käitunud kodanikust saab lindprii, nii käitunud valitsusest terroriorganisatsioon.

Tulenevalt eelnevast on Eesti valitsus minetanud täielikult ja üheseltmõistetavalt riigi kõrgeima võima kandja poolt talle usaldatud mandaadi millest tulenevalt:

- ei teosta Eestis täidesaatvat võimu enam seaduslik valitsus vaid endale ise reegleid kehtestav hunta.

- kodanikud, institutsioonid ja ametiisikud kes järgivad end seadustest väljapoole positsioneerinud hunta korraldusi vabatahtlikult on kuriteo kaasosalised ning sisuliselt lindpriid!

Ühiskonda lõhestav piir ei lahuta täna vaktsineerituid vaktsineerimatutest, vaid seadusekuulekaid kurjategijatest!

Ent ka tänast ajalooliselt rasket olukorda oskasid ette näha Eesti Vabariigi Põhiseaduse loojad, kohustades riigi kõige pühama õigusaktiga kodanikke kriisiolukorras iseseisvale riigikaitsele.

Vähim, mida iga kodanik saab teha Eesti Vabariigi põhiseaduslikku korra kaitseks, on hoidumine koostööst kõikide seaduseväliselt tegutsevate isikute, institutsioonide ja rühmitustega!

Eranditult kõiki end täna Eesti valitsuseks nimetava hunta korraldusi tuleb käsitleda seadustevälistena ja nendele mitteallumisega kaasnevaid sanktsioone jõupositsioonilt teostatava terrorina!

Õigusetus ei saa sünnitada õigust! Põhiseadust austav kodanik on meie riigi viimane kaitseliin!